Selena Gomez

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Selena Gomez

Mesaj  NickJ Bir Salı Ekim 07, 2008 8:20 pm



Gerçek ismi: Selena Kayleigh Gomez
Doğum tarihi: 22.07.1992
Doğum yeri: New York
Favori Rengi:Mavi
Favori grubu:Paramore

Filmografy
2002– 2005 Barney & Friends
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Waterpark Girl appearances
2006 The Suite Life of Zack and Cody
2007 What's Stevie Thinking?
2007 Hannah Montana
2007– Wizards of Waverly Place
2008 Another Cinderella Story
2008 Horton Hears a Who!
2008 Princess Protection
avatar
NickJ
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 144
Nerden : İsta(N)bul
Kayıt tarihi : 07/10/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  nickjonas Bir Çarş. Ekim 08, 2008 8:27 pm



avatar
nickjonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 16
Yaş : 25
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  nickjonas Bir Çarş. Ekim 08, 2008 8:28 pm



avatar
nickjonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 16
Yaş : 25
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  nickjonas Bir Çarş. Ekim 08, 2008 8:30 pm



avatar
nickjonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 16
Yaş : 25
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  nickjonas Bir Çarş. Ekim 08, 2008 8:32 pm



avatar
nickjonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 16
Yaş : 25
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  nickjonas Bir Çarş. Ekim 08, 2008 8:33 pm



avatar
nickjonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 16
Yaş : 25
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:06 pm

Neslişahım Ellerine sağlık Fıntastikimmmmmm






I love you

_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:14 pm





_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:14 pm





_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:15 pm







_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:19 pm

Semii




I love you

_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:20 pm

Meleqimmm:heart:



_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:31 pm






_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:33 pm









_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:34 pm







_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:35 pm





_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:35 pm







_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:35 pm





_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:36 pm






_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:37 pm





_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:37 pm





_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:37 pm






_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:38 pm






_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:38 pm




_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Mrs.Jonas Bir Perş. Ekim 09, 2008 7:39 pm










_________________
avatar
Mrs.Jonas
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 229
Kayıt tarihi : 06/10/08

Kullanıcı profilini gör http://nickjonastr.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Selena Gomez

Mesaj  Sponsored content


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz